11:41
Акція « Посади квітку » триває…

     «Природа — найкращий учитель; прислухайся, придивляйся, спостерігай і розмірковуй, і ти обов’язково станеш мудрим» - говорили стародавні філософи.
     Саме тому всі, хто причетний до освітнього процесу погоджуються, що  краса і естетичний вигляд території закладу несе гармонію у життя. Упорядковані клумби та  шкільний сад  сприяють повноцінному відпочинку дітей на свіжому повітрі, прищеплює їм любов до природи, вчить дбайливо ставитися до зелених насаджень, привчає до охайності і порядку.
     У наш час все більш актуального значення набувають заходи по покращенню стану навколишнього природного середовища, благоустрою та озеленення території закладу.
     Саме тому, з 24 по 28 травня вже не вперше в нашому закладі діє акція «Посади квітку!», до якої долучаються всі класні колективи. 
     Дуже приємно, що завдяки батькам наші учні мають змогу власноруч посадити чарівну квіточку – чорнобривець на території закладу, за що їм велике спасибі!
     Переконані, що діти запам’ятають цю чарівну мить, набудуть вмінь та навичок по догляду за квітами, адже якщо у них буде любов до живої природи та  природи в цілому, то й буде  порозуміння, повага, почуття щирості, доброти один до одного, бо цей процес дозволяє об’єднати дітей, виховати любов до праці.
     Недарма кажуть: те, що чув, – відразу забув, те, що побачив, – наполовину запам’ятав, а те, що зробив сам, – запам’ятається назавжди. 
     Квітку, яку посадили, за якою доглядали, яку оберігали, наші діти запам’ятають на все життя…
Тож чаруйте нас своїми барвами чорнобривці!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Події | Переглядів: 303 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]