05:18
З Днем працівника освіти!

Дорогі мої  колеги –
працівники школи
і ветерани освітянської ниви!

Учитель - професія унікальна. Подібної в світі немає. Всі професії  починаються від учителя. Педагог своїм серцем, розумом формує завтрашній день: людину, суспільство. Адже буквально все проектується і твориться за звичайною учнівською партою. Вчитель допомагає школяру знайти правильний вибір у житті.
Окремі слова вдячності за самовіддану працю вам, шановні сивочолі ветерани освітянської ниви! Ваша мудрість та творчість  педагога зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили значення вчителя – провідника вічних вселюдських цінностей.
Хай слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі, а засіяна невтомною працею освітянська нива щедро зарясніє сходами юних талантів, яскравих особистостей, які прославляться визначними перемогами та збагатять суспільство новими досягненнями.
Дорогі вчителі! Сьогодні Ваше свято. Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Низький уклін вам за вашу натхненну і самовіддану працю. За вашу непохитну віру у кожного учня. За ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям. За наше минуле, теперішнє і майбутнє.
Вітаючи зі святом, від щирого серця бажаю кожному з вас міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої  благодаті  Вам, миру, любові та злагоди!
Директор школи
Хатуна Важаївна Удут
Категорія: Вітання | Переглядів: 580 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]