00:00
ЗОЛОТО ЛІТ

     Щороку 1 жовтня з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН, у світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. А в Україні це також і День ветерана. Цей день – можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. У цей день світ говорить про проведені дії щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя, про невирішене у цій сфері. Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі «особи похилого віку», чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, найбільше багатство яких є досвід, знання, вміння, мудрість. Але найголовніше, що це покоління тих, хто відбудовував країну в післявоєнні десятиріччя. Цього не маємо забувати. Вони достойно виховували дітей, а сьогодні передають свій досвід внукам та правнукам. Вони завжди вірили в кращі часи і вчили нас цьому ж.

     У 3-А класі напередодні відзнвчення Міжнародного дня людей похилого віку відбулася година спілкування на тему «Золото літ. Класний керівник Куруц О.І. розповідала учням про необхідність шанобливого ставлення до літніх людей. Слухали і обговорювали оповідання Василя Сухомлинського , які виробляють у дитячому характері мотиваційну установку на обов’язковість допомоги людям шанобливого віку. Учні розповдали про свох бабусь та дідусів, читали вірші , виконували творчі завдання.

     Така година спілкування - хороша нагода пильніше поглянути на проблеми літніх людей, а також ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечами – нелегкі життєві дороги, якіщедро посріблили сивиною скроні.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Події | Переглядів: 188 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]