Здавна народ України славився своєю гостинністю, бо веселий гість - дому радість. Споконвіку на столі, застеленому барвистим, вишитим рушником, лежав хліб-сіль, його підносили дорогим гостям в знак пошани. А щоб дізнатися, які гостинні господарочки нашого закладу і хто куштував пиріг перемоги, ми дізнались, провівши багато цікавих конкурсів.
- 1 конкурс. Кожна господиня повинна себе представити.
- 2 конкурс. Швидко і економніше почистити картоплю.
- 3 конкурс - практичний. З даних продуктів приготувати бутерброд.
- 4 конкурс дегустаторів.
- 5 конкурс. Прислів’я та загадки про їжу.
Всі діти були дуже активні, емоційні, задоволені. Підведено результати, переможців нагороджено призами. Але важливо не те, хто переміг, важливо, що ми всі з вами зібрались, щоб ще раз переконатись, що народна кухня - це також культурна спадщина українського народу. Це неоціненний здобуток, яким можна пишатися, який не слід забувати.
|