14:21
Життя вимагає руху

"Як дитина бігає і грається,
то й здоров'я усміхається"

Найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а найкращим другом здоров’я був і залишається спорт. Тому, традиційно кожен навчальний рік в Кольчинській ЗОШ І-ІІІ ст. починається з тижня фізичної культури та спорту, метою якого є пропаганда здорового способу життя і залучення учнів до занять фізичного виховання.

Вчителями фізичної культури  Удут Ю.Ю. та  Смуток С.В. було розроблено план різноманітних заходів як спортивного, так і виховного характеру, зокрема для учнів початкових класів було організовано ігри та естафети «Веселі старти», для 5-8 класів відбулись змагання з футболу (хлопці), волейболу (дівчата), а для старшокласників – турнір з шахів та настільного тенісу.

Учні школи також пройшли перевірку знань на ерудованість при розв’язуванні кросвордів і ребусів на спортивну тематику в конкурсі  «Думай, цікався і спортом займайся!», переможцями якого стали учні 8-го класу. Класоводи та класні керівники під час годин спілкування провели  конкурси знавців прислів’їв та висловів про спорт та здоров’я «Спорт-знайка». На завершення тижня фізкультури і спорту переможців змагань та ерудитів-спортсменів школи було нагороджено грамотами на загальношкільній лінійці.

 

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 841 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]