11:56
Засідання районного методичного об’єднання вчителів фізичної культури

   14 квітня 2016 року в нашій школі було проведено засідання районного методичного об’єднання вчителів фізичної культури на тему «Формування рухових умінь і навичок учнів в урочний та позаурочний час». Інструктивно-методичний супровід засідання здійснювали: Хайнас В.М. – методист РМК, Удут Х.В. – директор Кольчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Строїн М.С. – голова районного методичного об’єднання вчителів фізичної культури, вчитель фізичної культури Чинадіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

  Цього дня вчителі фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів району мали можливість ознайомитися з особливостями формування рухових умінь і навичок учнів Кольчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів в урочний та позаурочний час. У рамках висвітлення особливостей організації навчально-вихованого процесу з фізичної культури Хатуна Важаїна Удут, директор Кольчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, презентувала діяльність навчального закладу та спортивні досягнення учнів рідної школи. Педагоги також відвідали відкритий урок у 6 класі на тему Футбол, проведений вчителем фізичної культури Павлом Павловичем Павловичем, і взяли участь у тренінгу – «Створення умов для формування рухових умінь і навичок учнів, виховання свідомого ставлення до здорового способу життя», який провела педагог-організатор навчального закладу Магдалина Іванівна Масалова.
У ході теоретичної частини Василь Михайлович Хайнас, методист РМК та Мирослав Степанович Строїн, голова РМО вчителів фізичної культури детально обговорили з присутніми питання стану спортивних споруд на базі яких проводяться заняття фізичної культури та дотримання техніки безпеки учасників навчально-виховного процесу в урочний та позаурочний час, ознайомили з особливостями проведення районного туру Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт-2016»; особливостями проведення V Спортивних ігор школярів області; планом проведення обласних спортивно-масових заходів у квітні-травні 2016 року.

   Гармонійним завершенням засідання районного методичного об’єднання вчителів фізичної культури стало підведення підсумків та обмін думками. Беззаперечний висновком проведення засідання є те, що участь у роботі районного методичного об’єднання створює для педагогів зручну можливість ознайомитися з сучасними педагогічними концепціями, досягненнями педагогічної теорії й практики, а також відчути власне актуальне звучання в педагогічних інноваціях.


Буклет

 

 

 

 

 

 

Конспект уроку: Тема. Футбол. Завдання: вивчення та розучування техніки виконання ведення, передачі м’яча внутрішньою стороною ступні; повторити удари по м’ячі вивченими способами в задану половину воріт; сприяти розвитку спритності засобами футболу

Завантажити:

 

 

 

Тренінг  на тему: «Створення умов для формування рухових умінь і навичок учнів, виховання свідомого ставлення до здорового способу життя»

Завантажити:  

 

 

ФОТОРЕПОРТАЖ

Категорія: Події | Переглядів: 437 | Додав: zpzp | Рейтинг: 1.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]