11:32
З Днем учителя!

     День працівників освіти – свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу та вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми  професійними перемогами.  
     У  цей день сердечно вітаємо Вас, дорогі колеги, із професійним святом – Днем працівників освіти.  Професія вчителя є унікальною, осяйною, тією, що дозволяє людству відтворювати себе в наступному поколінні. Бути учителем – велике мистецтво й щоденна жертовна праця. Адже лише цю професію обирають серцем і залишаються вірними їй на все життя.
     Наша глибока повага Вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України. Щира вдячність Вам за педагогічну працю та відповідальне ставлення до свого покликання.
     Бажаємо  здійснення найзаповітніших мрій, щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Нехай Вам завжди всміхається доля, на довгих стежинах  життєвої ниви, нехай супроводжує Вас віра й наснага, надія і людська повага.

     
З повагою директор закладу Х.Удут 
та голова профспілки Т. Обіцька

Категорія: Свято | Переглядів: 208 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]