08:00
З Днем народження!

Шановна Хатуна Важаївна!

     Прийміть наші щирі вітання в день Ангела! Доля вже нагородила Вас гострим розумом, лідерськими якостями, прекрасним талантом керівника і не тільки... Бажаємо, щоб ці подарунки впевнено вели Вас до ще більших життєвих досягнень, розумних професійних підлеглих Вам, комфорту на робочому місці, вірних друзів.
     Бажаємо залишатися Вам такою же сильною, сміливою, впевненою у справах, бадьорою і активною, веселою та енергійною, мудрою, креативною і далекоглядною, зарядженою позитивом і енергією. Оптимізму та реалізації задуманих ідей Вам!
     Успіхів і благополуччя бажаємо не тільки на професійній ниві, а й в особистому житті. Нехай в домашньому оточенні завжди панують турбота та увага. Люблячі чоловік, діти, внуки вносять гармонію і мир у Вашу оселю! Нехай Ваш будинок буде вічно наповнений радістю, любов
'ю, теплом, турботою, розумінням...
     У цей святковий різдвяний вечір хочеться побажати Вам, щоб щастя завжди було бажаним гостем у Вашому домі, щоб всі негаразди та проблеми проходили повз, а в житті Вас супроводжували тільки удача і гарний настрій!
     Тож особистого жіночого щастя Вам, здоров
'я і найщиріших вітань!!!

З повагою колектив школи  
 

Категорія: Вітання | Переглядів: 480 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]