09:24
Всеукраїнський урок здоров’я

Дитя моє, Бог дав тобі життя.
І щоб ніхто не заподіяв шкоди –
Шлях правильний ти обери
Про цінності живі й нетлінні,
Адже здоров’я – найцінніше з цінних


     Наша молодь, здорова і квітуча, повинна усвідомлювати, що на Землі дано один-єдиний шанс берегти наше здоров’я, тому що  воно – розкіш для людини. Наша школа  працює у напрямку формування у дітей засад здорового способу життя, намагається  допомогти їм оволодіти необхідними знаннями, здобути певні вміння та навички, які сприятимуть їхньому життєвому успіху. 
      Щорічно, 7 квітня, відзначається Всеукраїнський день здоров’я. Мета дня – привернути увагу  громадськості  до питань охорони здоров’я, залучення підростаючого покоління до здорового способу життя. Саме з цією метою у школі було проведено ряд заходів, зокрема, Всеукраїнський урок здоров’я, який підготували вчителі початкових класів  (Куруц О. І., Барчій Н. Є., Свистун Г. М., Федака О.В., Мішко Н. М., Садварі О. М.) та вчителі основ здоров’я 5-9 класів (Стець С. О., Ващенок С.С. ,Чечур Е.О.). Учні школи активно створювали тематичні плакати, малюнки та колажі. Серед учнів 5-6 класів були проведені конкурси, переможцями яких стали учні 6-А класу:Окс Анастасія, Обіцька Олександра, Скиба Вікторія, Горопко Даніела, Хараїн Дар’я. Крім того, окремі учні 8-9 класів  беруть участь у І (районному) етапі ІХ Всеукраїнського  фестивалю - конкурсу «Молодь обирає здоров'я», координатор команди  Масалова М.І.
       Медична сестра школи Стаматієва Д.С. ще раз наголосила на тому, як запобігти  захворюванням, а також на основних складових здоров'я.
       Учні мають усвідомити, що їхнє майбутнє залежить від того вибору, який вони роблять вже сьогодні в кожну хвилину свого життя.  Здоровий спосіб життя, заняття спортом, ранкова зарядка, правильне харчування – запорука гарного самопочуття та відмінного стану здоров’я людини. Заходи, проведені цього тижня , нагадали учням, що про здоров’я  треба дбати з дитинства!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


 

Категорія: Події | Переглядів: 464 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]