18:19
Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу в школі

     Сьогодні серед учнівської молоді надзвичайно загострилася проблема насильства, здійснюваного самими дітьми відносно один одного.
     Саме тому, з 16 по 20 вересня 2019 року по всій Україні у закладах освіти проводився тиждень з протидії булінгу. Учнівський та педагогічничний колективи і нашої школи, разом з батьками, активно долучилисьдо проведення різноманітних тематичних заходів, спрямованих на попередження та уникнення негативних проявів у сучасному дитячому середовищі, яке нині зазнає тривожної тенденції.
     Адміністрацією школи було розроблено план заходів ,направлених на спільну роботу педагогів, батьків та всіх дорослих, які так чи інакше причетні до виховання дітей.  
     Упродовж  тижня класні керівники 1-11 класів провели з учнями інформаційно-просвітницькі хвилини «Як довіряти і бути вдячним», організували перегляд тематичних відео та кінострічок відповідної спрямованості, а з батьками - тематичні бесіди  «Протидія цькуванню в учнівському середовищі» в індивідуальній та груповій формах.
     Заступник з виховної роботи Чечур Е.О. та педагог-організатор Алексюк К.Ю. з учнями «групи ризику» провели відверту розмову «Зупиніться! Моя історія про булінг і кібербулінг» та анкетопитування «Я і середовище».
Практичний психолог Притула Л.О. залучила до інформаційно-просвітницької бесіди «Що таке булінг? Чи може бути насильство та булінг засобом самоствердження… » учнів 5-А та 5-Б класів.
     Прояви булінгу в школі буденна реальність для багатьох людей в усьому світі .Педагоги та батьки школи добре розуміють актуальність цієї проблеми .Адже переслідування, знущання, погрози онлайн, образи - все це негативно впливає на школяра та його успіхи у навчанні. Тому, всі свої спільні зусилля учасники нашої освітньої установи і надалі направлятимуть на попередження проявів булінгу ,зокрема жорстокості , насильства серед підлітків та пошуку шляхів виходу із будь-якої складної ситуації.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Переглядів: 335 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]