12:50
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОЇ КНИГИ

   Щороку хвилююча мить чарівної весни у березні приносить до шкільних бібліотек традиційне свято – Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги, яке проходить під  керівництвом бібліотекаря  школи Фізер Н.В.

   «До Мудрої країни – книжкової родини», - під таким гаслом пройшов Тиждень книги у нашій школі.

   У День відкритих дверей з милою посмішкою зустрічала Наталія Василівна найменших читачів. Першокласники мали змогу зустрітись із розмаїттям казок та оповідань. А весела вікторина «З якої це казки?» підняла всім настрій.

   Третьокласникам запам’яталася цікава презентація «Як книга прийшла до людей», виконана бібліотечним активом.

   «До казки на гостину» можна було потрапити малюкам через виставку дитячих малюнків до улюблених казок.

   Творчі здібності бібліотекаря постійно надихають. Майстер-клас з виготовлення книжкових закладок «У книжечку на згадку – зробимо закладку» провів актив 7-Б класу, а отримали їх  найактивніші учасники казкової вікторини.

   Цікавою була виставка книг Л. Глібова до 190-річчя з дня народження, де учні 5-7 класів мали змогу ще раз ознайомитися з творами великого байкаря. Не залишились байдужими і вчителі школи, які з цікавістю гортали сторінки нових видань. Хочеться відмітити особистий стиль Фізер Н.В. у підготовці та проведенні книжкових виставок.

   День поезії у бібіліотеці був наповнений декламуванням улюблених віршів, а саме, п’ятикласники  читали твори  Марійки Підгірянки, а учні старших класів ознайомилися з віршами закарпатського поета Ярослава Іваньо, з його «чарівною музикою душі».

   Вчителі та учні щиро дякують за майстерність, з якою бібліотекар школи Фізер Н.В. прививає любов до книги, до вічного джерела.

 

Бажаємо всім товаришувати з книгою!

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 495 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]