09:57
Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек у школі

Педагогічна творчість -

це здатність допомогти

людині пізнати свій внутрішній світ...

навчити її розуміти і створювати прекрасне.

В. О. Сухомлинський

     З 01 - 31 жовтня 2018 р. в нашій школі проходив Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом "Шкільна бібліотека - центр творчого розвитку дитини" (до 100-річчя від дня народження В. О. Сухомлинського).
     Протягом місяця учні школи мали змогу ознайомитися з творчістю видатного педагога В. О. Сухомлинського, його казковим світом. На цю тему було проведено бесіди "Дітям про В. Сухомлинського", "Казковий світ Сухомлинського".
     У шкільній бібліотеці оформлено наступні тематичні виставки: "Видатні педагоги минулого", "Поетичні голоси Закарпаття" та виставка дитячих малюнків "Казка - це диво" та "Козацького тобі здоров'я".
     Під час проведення акції "Подаруй бібліотеці книгу" активну участь прийняли учні 6 - А, 6 - Б та 9 - Б класу, які подарували молодшим читачам ряд цікавих казочок.
     Щоб дізнатися про світ захоплень своїх читачів проведено індивідуальні бесіди з учнями під час запису в бібліотеку та видачі книг.
Творчість учнів проявлялась як у читанні власних віршів (Яна Голодняк 4 - Б кл., К. Іваньо 6 - А кл.)  так і під час декламування улюблених поезій.
     Бібліотекарем Фізер Н. В. було проведено презентацію книги Лідії Повх для учнів 5 - 6 кл. "Як цуценя сніжинки ловило". Учні ознайомилися з веселими віршиками та серйозними оповідями про рідний край та життя дітей.
     "Майстер - клас" по виготовленню закладок провели дівчата 7 - Б класу, які подарували їх найактивнішим читачам початкових класів.
     Для батьків розробили пам'ятку "Розвиток читацького інтересу в родинах" з метою заохочення учнів до читання та виявлення творчих здібностей у дітей. Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек у нашій школі пройшов у дружньому єднанні, у творчому змаганні!   
 

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 508 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]