09:52
Всесвітній день науки в ім'я миру та розвитку
     10 листопада – Всесвітній день науки в ім'я миру та розвитку (World Science Day for Peace and Development), який відзначається за ініціативи ЮНЕСКО з метою підвищення усвідомлення важливості науки громадськістю всього світу. Дане свято було започатковано ще у 1999 році на Всесвітній науковій конференції, що проходила в Будапешті, проте офіційно його було проголошено у 2001 році.
     Цей день  покликаний підкреслити важливу роль науки в суспільстві і необхідність участі широкої громадськості в обговоренні наукових питань,  важливість і актуальність науки для повсякденного життя.  Всесвітній день науки надає можливість мобілізувати всі зацікавлені сторони навколо теми науки за мир і розвиток – від державних діячів до представників громадянського суспільства, ЗМІ та учнів шкіл.
    Тому, в нашій школі вчителем фізики Біланичем М. М. було проведено цікаву виховну годину «Важливі кроки до науки» з учнями 10 класів. На даний захід  було запрошено й учнів 8 класу, які є членами Малої академії наук. Учні представили та захистили свої роботи, було висвітлено досягнення Малої академії наук за минулі роки.
   Бажаємо щоб у цей день Ви обов’язково дізналися щось нове. Пізнали, нехай невелику, але істину, яка звільнить Вас від чогось абсолютно непотрібного і зайвого, що заважає не тільки Вам, а й тим, хто Вас оточує.

З Днем науки Вас, шановні учні та вчителі!
 
Категорія: Події | Переглядів: 674 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]