16:35
Всесвітній день Матері - Землі

Зупинися, людино, на мить…
І відчуй, як планеті болить.
Як із серця крик вирина -
Зупинися, Земля в нас одна !

     Традиційно, кожного року 22 квітня вся планета святкує День Землі. Цей день вважається символічним оберігом нашого спільного дому, нашої планети.
     Саме тому, напередодні 20 квітня всі учні нашої школи   долучилися до різноманітних суспільно-корисних заходів, якими привертається увага населення землі до проблем екології та лунають заклики до збереження чистоти та посилення відповідальності за наш спільний дім!
     В кожному класному колективі та в групах продовженого дня пройшли також в цей день інформаційно-пізнавальні хвилинки «Чисто не там, де прибирають, чисто там де сміття не кидають», під час яких діти розповідали про те ,як вони дбають про природу та що в їхньому розумінні означає «зберегти природу» ,а також різноманітні заходи, присвячені  екологічній тематиці, такі як конкурси малюнківна на асфальті, вікторини, мініфлешмоби, перегляди презентаційних матеріалів тощо . 
     Діти мали можливість ознайомитись із проблемами людства ХХІ століття. Класні керівники 1-11 класів допомогли усвідомити своїм вихованцям, що кожна людина несе персональну відповідальність за майбутнє нашої планети ,нашої Землі,разом з тим розвиваючи в них вміння вболівати за навколишній світ  ,виховуючи любов ,людяність, доброту, почуття патріотизму, повагу до природи та шанобливе ставлення до планети Земля .Адже всі добре знаємо, що весь сьогоднішній добробут, наш поступ у завтра передусім залежить від землі, від її щедрості, її безсмертя. Як зберегти нам живу силу землі, її вічну родючість? Це складне питання стоїть перед нами і вимагає його розв’язання. А поки що…

    Людино! Люби і насолоджуйся природою, зігрій теплом свого серця, цінуй і бережи ! Пам’ятай, природі потрібна твоя допомога. Надай її! Роби все для збереження життя на нашій планеті, адже вона така прекрасна!

З Днем Землі, Плането!

Переглянути фото


 


 

Категорія: Події | Переглядів: 656 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]