07:08
Воскресни, писанко

       Перед прекрасним, світлим святом Великоднем у школі  організовано конкурс  «Воскресни, писанко!» Учні нашої школи взяли активну участь у цьому заході та на розгляд журі були  відібрані найкращі роботи серед школярів. А це не тільки дитячі роботи, до такої роботи залучилися і родини вихованців. Хочеться подякувати батькам, бабусям і дідусям наших учнів за активну підтримку народного мистецтва, підтримку розвитку творчих здібностей дітей. Найкращі роботи були відправлені до  Мукачівського районного центру дитячої та юнацької творчості, де визнано трьох переможців з нашої школи, що є для нас приємною новиною. 
      Тож вітаємо Ільницького Норберта, учня 8 класу, з ІІ місцем, яке він здобув у номінації «Писанка з полімерної глини», Кенеза Валентина, учня 5 класу з І місцем в номінації «Декупаж» і ученицю 2 класу Мішко Домініку з І місцем у номінації «Мотанка». 
      Писанка – неповторне багатство нашого народу! Тому в руках дитини вони найкращі. Дякуємо за участь всім учасникам конкурсу , а переможців щиро вітаємо!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
 

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 528 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]