15:22
ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - КРОК У ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ…

     Сьогодні, 1 липня  в клубі смт Кольчино відбулась урочиста  церемонія вручення  «Випускник року - 2021». Ця подія завжди дуже хвилююча для всіх – учнів, вчителів, батьків та представників громади, адже це свято юності, молодості, краси та  щастя -  ВИПУСКНИЙ!
     Сьогодні всім нам приємно було  представити шановних гостей: Дуб М.В. - голову Кольчинської селищної ради, Фаринича В.І. - начальника освіти, культури, молоді й спорту та охорони здоров'я; Зварич В.Ю. - головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді й спорту та охорони здоров'я .
     Відповідно до рішення восьмої сесії восьмого скликання Кольчинської селищної ради від 18.05.2021 року №400 "Про затвердження Програми розвитку та підтримки дошкільної та загальної середньої освіти Кольчинської селищної ради на 2021 рік.", кожен випускник одержав сертифікат на премію у сумі 400 грн., а п'ять учнів, які закінчили школу із золотою медаллю - Дзямко Станіслав, Длужевська Анастасія, Кость Аліна,Малікова Олеся, Яворська Діана - одержали сертифікат на суму 1200 грн..
     Напутні слова вітання линули від директора освітнього закладу Удут Х.В. та заступника з навчально-виховної роботи Сідор О.С..
     І ось настала хвилююча мить у житті випускників - вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту випускникам Кольчинського закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів з рук директора закладу Удут Х.В., а сертифікатів на премії - Дуб М.В..
Приємною згадкою про сьогоднішній день стала хореографічно-музична композиція «Квіти майбутнього» у виконанні вихованців Олесі Михайлівни Садварі.
    Залишився позаду казково-незвіданий світ пізнання. Попереду самостійне життя. Радісно розправляти крила і боляче залишати такі рідні місця, де було пережито стільки яскравих, неповторних моментів - освітній заклад.
     Невпинно минув час, відраховуючи секунди, хвилини, години, тижні, місяці, роки,проведені у стінах рідної школи...
Ну от і все…Попереду – випускнийвечір, багато мрій та сподівань, позаду – батьківський поріг, розквітла калина, вірні друзі, вчителі. 
     Та де б ви не були ,випускники, куди б вас не закинула доля, пам’ятайте, що на вас завжди чекатимуть ті, для кого ви одні у цілому світі, єдині і неповторні, – ваші батьки і ваші вчителі.

День новий уже горить світанням,
У путь-дорогу він покличе Вас…
Закінченням урочистостей став прощальний вальс, у виконанні випускників закладу.

                     Успіхів Вам шановні випусники! Щасливої життєвої дороги! 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


 
 

Категорія: Свято | Переглядів: 1425 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]