14:43
Виноградне гроно - 2019

   З 19  по 26.09.2019 р. у нашій школі було проведено традиційний щорічний конкурс «Виноградне гроно-2019», в якому взяли участь класні колективи 1-11 класів.
   На виставку було представлено індивідуальні та групові роботи.
   Хочеться відзначити наступних учнів та їх наставників, які власноруч виготовили тематичні вироби: Шимон Артем 2-Б клас (кл. кер. Обіцька Т.М.), Митрович Олександра та Кенез Станіслав 6-А клас (кл. кер. Клим В. В.), Переста Габріелла 9-А клас (кл. кер. Копин Н.І.), Іваньо Ксенія 7-А клас (кл. кер. Дудинець Г.В.) та групові роботи Дзямко Вікторія та Кисличний Станіслав 6-Б клас (кл.кер. Шух  О.Р.).
   Одним з кращих витворів мистецтва, стала колективна  робота  вихованців Алексюк К.Ю., а саме учнів 8 класу, які стали призерами у номінації «КТС».
   Справжнім шедевром, що вразив усіх неповторністю та ексклюзивністю була  робота учнів Касинець Семена та Ніколетти з 1-А та 3-Б класів (кл. кер. Куруц О.І. та Мішко Н.М.), батьки яких також активно долучились до тематичного конкурсу« Виноградне гроно-2019» .
   Члени гуртка «Умілі руки» під керівництвом Пушкарович І.В. щорічно вражають нас творчим підходом та майстерністю, за що ми їм щиро вдячні!
   Дякуємо учням, вчителям та батькам за тісну співпрацю та творчий підхід у конкурсі « Виноградне гроно-2019!»

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Переглядів: 361 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]