13:41
Виховна година "Знайди свій шлях у вирі професій"
У житті кожної молодої людини є момент, коли необхідно прийняти одне з найважливіших рішень – вибрати справу до душі, до покликання, тобто професію. Вступ до самостійного трудового життя іноді недаремно називають другим народженням. Адже від того, наскільки правильно зроблено вибір професії, залежить вдалий старт у доросле життя.
"Знайди свій шлях у вирі професій", – саме за такою темою пройшла виховна година у  7-А класі під керівництвом класного керівника Клим В.В. Вчитель акцентувала увагу учнів на тому, що вибір професії – одне з найбільш відповідальних рішень, які приймає людина в житті. Від того на скільки вірно виберуть учні свій життєвий шлях, залежить яке місце в суспільстві вони будуть займати.
Виховна година була проведена у формі бесіди з елементами тренінгу. Учням було цікаво визначити кращий мотив у виборі професій, складати розповідь про робочий день людей певних професій, використовуючи тільки іменники. Цікавими і змістовними були учнівські презентації про свою майбутню професію та професії батьків.
Свої враження від виховної години учні записали у вигляді смс-повідомлень і зробили висновок, що всі професії є важливими. А щоб здобути хорошу професію за покликанням душі учні зрозуміли, що їм потрібно прикладати максимум зусиль щодо навчання. Адже школа – це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випустити з рук майбутнє.
Категорія: Події | Переглядів: 1252 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]