08:36
Відзначення Дня Соборності України

     22 січня вже стало доброю  традицією відзначати День Соборності України – воз'єднання ЗУНР та УНР, яке відбулось 102 років тому.
     У школах в цей день згадають події 1919 року. Приємно, що історія України, нашого народу не забувається і передається молодому поколінню. 
     Тож сьогодні, незважаючи на складні поді в світі, у нашій школі з метою поглибити знання учнів про історію виникнення свята а також, ознайомити з цікавими фактами про Україну, виховувати патріотичні почуття та повагу до державної атрибутики в школі було проведено дистанційний ланцюг єднання до Дня Соборності України, в якому взяли участь  представники класних колективів лідери учнівського самоврядування а саме :
Дзямко С., Кучмістрова В., Переста М. (  11- Б клас),
Рубенян Н., Кость А. (11- А клас), Тягур В., Шепа К. ( 10 клас), Садова Т., Долинич А., Кляп Р. (9-Б клас) Дзямко В. ( 7-Б клас), Голодняк Я., Маховська А. ( 6- А клас), Чобан В. ( 6-Б клас), Яворська К., Богдан С. ( 5-А клас), Алексюк Д., Тягур А. (3-Б клас).
     Передаючи ланцю єднання в режимі онлайн, учні подарували розуміння того, що лише в спільності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.
     Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України навіки залишиться непорушною. 

                                           Зі святом всіх!


ВІДЕО

Переглядів: 329 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]