12:14
Весняний день — прозорий, голубий

Весняний день — прозорий, голубий,

Навколо пахне ніжним цвітом,

Під вікнами розквітли яблуні,

І весело сміються жваві діти.

Ще вчора наші першоклас­ники перегорнули останню сторінку Букваря. Сьогодні ми святкуємо першу перемогу наших маленьких школярів, адже  це книга, з якої починали всі. Це перша сходинка у великий світ знань.

Традиційне шкільне свято - свято Букваря - відбулося в учнів перших класів Кольчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, з нагоди якого зібралися гості – вчителі, учні, батьки та рідні. Перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, загадки не залишили байдужими нікого. Маленькі артисти запросили всіх у чарівний світ казки «Пан Коцький», розіграли історію, яка трапилась з буквами (п'єса «Витівки помилки»), допомогли Незнайкові відгадати загадки від кожної літери  алфавіту, щоб  «врятувати» Буквар, представили веселу абетку, багато діти розповідали як вони Буквар вивчали, а скільки веселих пісень заспівали!

У гості до першокласників завітали й нові  друзі: Читанка, Математика, Рідна мова і мудра Сова, якій діти пообіцяли навчатися лише на «відмінно».

Подякували першокласники не лише Букварикові, а й своїм батькам. Це вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери. Діти подарували матусям і татусям медалі «Феї мудрості та терпіння, душі дитячої розуміння».

Свято Букваря закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався, тому перша книжечка роздала дітям пам’ятні настанови: «Попереду у тебе, друже, нові цікаві подорожі, візьми з собою Терпіння і Наполегливість, потоваришуй із книгою – і тебе чекатимуть  дивовижні пригоди…».

Категорія: Свято | Переглядів: 978 | Додав: zpzp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]