20:58
Великдень мирний день віщує!

     Весна – найпрекрасніша пора року. Із її приходом оживає природа, повертаються з далеких країв птахи, земля одягається в зелень, квітнуть сади, перегукуються пташиним співом гаї. Прийшла весна!
     Але прийшла вона до нашого краю  гіркими сльозами багатьох людей, адже багато хто втратив свою домівку і вже не зможе повернутися в рідну хату, дехто вже не зможе побачити близьких… Біль, сум, але є надія, і ця надія на  найкраще майбутнє, адже у нас є Україна… і ми переможемо!
     Сьогоднішнє привітання для всіх українців з світлим днем, великим днем- Великоднем. Бо в ньому і надія і віра і любов…     
    Великдень – величне і світле свято для кожного з нас. Кожна родина веде ретельні приготування, прибирає та прикрашає оселю.
Напередодні цього величного свята наша шкільна родина теж готувалася до свята, як належить.               Педагог-організатор разом з групою творчих учнів оформили  святковий великодній куточок «Благословення сходить із небес! Христос Воскрес!», щоб створити особливий  настрій до великого весняного свята. Всі бажаючі могли сфотографуватися і просто провести час серед весняної краси.           Лідерами учнівського самоврядування було відзнято вітальний відеоролик «Весна тепло дарує, Великдень мирний день віщує». 
   Індивідуальні та  родинні фотоматеріали, тематичні малюнки «Великодні передзвони» учні 1-11 класів підготували разом з класними керівниками.
Всі ці заходи, проведені у нашому закладі, збагатили всіх духовно і засвідчили те, як радісно і велично     Великдень зустрічають і святкують не лише дорослі, а й діти.

 

Христос воскрес! Воістину воскрес!
Зі святом!

 


ФОТО ПЕРЕГЛЯД

ВІДЕОПЕРЕГЛЯД

Категорія: Свято | Переглядів: 197 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]