17:01
Україна – країна Гідності та Свободи!

   21 листопада Україна святкує День Гідності та Свободи, затверджений указом Президента України Петра Порошенка «Про День Гідності та Свободи» від 13.11.2014 № 872/2014. Свято було запроваджено задля донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття (Помаранчеву революцію та Революцію Гідності), а також віддання шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейськог овибору.
   З метою належного відзначення Дня Гідності та Свободи, вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, національно-патріотичного виховання дітей,  утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості, європейського шляху розвитку України в нашій школі було проведено ряд заходів. Вчителі історії Дудинець Г.В., Пушкарович І.В. для  старшокласників  організували дискусійні майданчики «Тільки тим історія належить, хто сьогодні бореться й живе!», «Майдан: революція цінностей». Учні 9 класу  представили літературно-пісенну композицію «Горіть і боріться, любіть Батьківщину, огні свого серця єднайте в бою», а також випустили тематичну газету «На варті наших душ – Небесна Сотня». Для учнів середньої ланки організовано перегляд  документальних фільмів про Революцію гідності . Учні 5-6 класів малювали малюнки  «З Україною в серці!». У шкільній бібліотеці Фізер Н.В. оформила книжкову виставку  «Шануємо подвиг героїв Майдану».
   Дійсно,учасники тих подій – справжні герої, які в нерівному двобої протиставили свій патріотизм,  відповідальність, безмежну любов до країни. І саме за це їм наша людська вдячність і низький уклін.

Категорія: Події | Переглядів: 484 | Додав: zpzp | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]