11:02
Творцю прекрасного - 97!

 Художник — це той, хто народжує на світ

твір мистецтва за допомогою своєї уяви.

   Наше селище має велику гордість – Іллю Ілліча  Бровдія, спілкуючись з яким, відкриваємо для себе нові грані цієї непересічної особистості, художника, "пензлем якого водить душа". Тільки художнику від Бога до снаги передати глибину людської душі і так талановито донести її до поціновувачів справжнього мистецтва.

   Ілля Бровдій саме такий. Бути художником - це дар Божий, оскільки це не професія, а спосіб життя. Але ще, дивлячись на нього, ніхто ніколи не скаже, що Іллі Іллічу у вересні виповнилсь 97 років! Але душа його настільки молода і багата, що він ще повен сил жити і творити.

   З нагоди дня народження  учні школи, а саме юні художники, Шершун Віолета 10 кл., Тягур Вікторія 5-Б, Шух Ольга 7-А та  Сарканич Вероніка 7-А разом з педагогом-організатором   мали нагоду відвідати творця-художника, переглянути його картини, які розміщені по всьому будинку Іллі Ілліча та привітати цю прекрасну людину з святом. Варто зауважити, що в свої 97 років Ілля Ілліч надзвичайно приємний, толерантний, галантний мужчина. Учні школи були вражені величезною кількістю витворів мистецтва  на різну тематику – пейзаж, релігійні, портрет і т.д.  

   Приємне спілкування дало юним художникам наснагу й надалі творити, малювати. Маємо надію, що  ця зустріч зігріла душу нашого односельця. 

Довгих літ Вам, Ілля Ілліч!

 

 

 

 

Категорія: Вітання | Переглядів: 442 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]