08:18
Тиждень трудового навчання

      Відповідно до річного плану з 11 по 15 листопадав Кольчинській ЗОШ І-ІІІ ст.  у школі проходив тиждень трудового навчання.
      Тиждень трудового навчання передбачає ігрові форми занять -  вікторини, конкурсні програми, інтелектуальні ігри, ребуси, кросворди, які розраховані на учнів середньої та старшої ланки, допоможуть залучити батьків до навчально-виховного процесу, зроблять його різноманітним та цікавим.
      Мета проведення тижння:
      - профорієнтаційна робота серед старшокласників
      - підвищення престижності робітничих професій
      - виховання позитивного ставлення шани й поваги до праці 
      - розкриття творчих здібностей школярів    
      Протягом тижння трудового навчання можна було ознайомитися з цікавинками із світу праці які були представлені на виставці  а також із висловами видатних людей про працю.   
      Врамках тижння відбулися заходи які охопили всіх учнів школи під час проведення яких діти мали змогу продемонструвати свої уміння та здібності в різних конкурсах та вікторинах .                                                                    Учні школи старанно готуються до предметного тижня і представляють багато цікавого матеріалу у вигляді загадок ,прислів'їв,рефератів,малюнків, статей про працю і людину праці. Діти показали гарні знання та зацікавленість предметом.Тиждень підготовлений вчителем трудового навчання Пушкарович І. В був насичений та цікавий.                                                                                                                                

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 344 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]