11:29
Тиждень правових знань у школі

Пріоритетним завданням школи є виховання правової культури дітей та формування шанобливого ставлення особистості до гуманістичних цінностей суспільства і держави до людей, природи, права та закону.
      З 17 по 21 березня 2014 року в школі було проведено Тиждень правових знань під гаслом «Правова освіченість – показник громадянської свідомості». Мета Тижня – це поглиблення знань щодо навичок і звичок правомірної поведінки вдома, в школі, з однолітками, в суспільстві.
   Заступником з виховної роботи Чечур Е.О. та вчителем правознавства Пушкарович І.В. разом з класними керівниками 1 – 11-х класів було розроблено план заходів щодо організації та проведення правоосвітньої роботи, зокрема, у рамках тижня відбулись години спілкування «Закон і право у моєму житті».
      Класними керівниками Пушкарович С.В. та Шух О.Р. 19 березня було проведено тренінгові заняття «Твоя відповідальність» за участі учнів 7-х класів.
     20 березня класним керівником 8-А класу Клим В.В. було проведено брейн-ринг «Перша та остання зустріч з кримінальним правом» та інтелектуально-ділову гру «Діти України про свої права» за участі учнів-старшокласників 9 – 10-х класів організували класні керівники і вчителі історії Дудинець Г.В. та Пушкарович І.В.
     Впродовж тижня учні школи мали змогу ознайомитись з виставкою літератури на правову тематику «Закон і права для всіх єдині», яку підготувала завбібліотеки Яким М.В.
   Підсумком тижня стали тематична виставка малюнків і плакатів (переможці Яворська Анастасія (1-Б клас), Напуда Ніколета (2-А клас), Пушкарович Станіслав, Шух Ольга і Сарканич Вероніка (5-А клас), учні 8-го класу) та правовий турнір «Сторінками Конвенції «Про права дитини»», який провели класні керівники 5-х класів Попович М.І. та Сидор М.Ф.
    Виходячи із системи правоосвтньої роботи школи, комплекс заходів, спрямованих на розширення знань учнів у галузі права, посилення ролі школи і сім’ї у формуванні правомірної поведінки дітей педагогічним колективом школи продовжуватиметься і надалі, адже правова культура – невід’ємна складова загальної культури особистості.

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 969 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]