12:51
Тиждень початкових класів

   Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів.

   Змістовним і захоплюючим був перший день тижня,який проходив під назвою  «День моєї країни». Вихователь ГПД Кохан М.Ю. організувала виставку саморобок, а Федака О.В. провела конкурс на кращий малюнок «Світ очима дітей». Цього дня ми дізналися про здібності дітей до конструювання, їх бажання брати участь у справах колективу, ініціювати справу, контролювати себе внутрішньо і, головне, позитивно сприймати інших.
  Другий день проходив під назвою «День талантів». Цього дня учні 3-іх класів з класоводом Біланинець Л.О. продемонстрували свої вміння декламувати поезії. Вчителі  Мельник О.М. та Барчій Н.Є. провели тренінг на тему «Правила гостинності». Тут мали місце ігри, конкурси та забави.

   У «День рідної мови» бажаючі  мали можливість відвідати відкритий урок у 4-А класі, який провела Юско Г.В., на тему «Калина - символ України». Урок мав навчально-виховну цінність, сприяв розвитку пізнавального інтересу, реалізації творчого потенціалу учнів. Класоводи початкових класів провели мовні ігри на уроках рідної мови.

   У четвер ми стали учасниками дорожнього руху разом з учнями 1-х класів, які презентували  присутнім виставу « В гостях у Світлофора». Діти вправно демонстрували свої знання з правил дорожнього руху, а допомагала їм в цьому вихователь Душенькевич Т.Й. Класоводи Обіцька Т.М. та Куруц О.І. провели спортивні змагання на подвір’ї «Роби з нами, роби як ми, роби краще нас».

   «День ерудитів» - це був останній день тижня початкових класів. Учні в цей день мали можливість повправлятися  у математичних ребусах та казковій вікторині.

   Цей тиждень допоміг визначити характер пізнавальних інтересів учнів, їх ставлення до навчальної діяльності; оцінити ступінь творчості обдарованості; ознайомити з прийомами естетичної організації навчальної 

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 399 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]