15:23
Тиждень образотворчого мистецтва у школі

      У рамках проведення предметного тижня образотворчого мистецтва з 18.11 – 22.11 в у нашій школі було проведено багато різноманітних заходів, спрямованих на розвиток у дітей творчих здібностей і стимулювання їх  до творчої діяльності.
      Основною метою тижня було: формування в учнів інтересу до вивчення образотворчого мистецтва, вироблення вмінь практично застосовувати знання на практиці, виявлення індивідуальних особливостей кожної дитини, розвиток знань та уявлень учнів про види та напрямки мистецької діяльності, сприяння розвитку творчих задатків учнів, виявлення талановитих дітей, виховання морального та естетичного відношення до світу. Учні активно залучилися і брали участь у всіх видах діяльності. Кожна дитина мала змогу проявити свої творчі здібності.
    З віртуальними подорожами  «Музеями України» та експрес-інформаціями  «Символічне наповнення кольорів» мали змогу ознайомитись учні 1-7 класів. На початку тижня  у майстерні художника-живописця «Мій домашній улюблинець» побували учні НУШ, а в кінці тижня під керівництвом вихователів  груп продовженого дня Душенькевич Т.Й. та Болдижар А.І. взяли активну участь у творчому  конкурсі малюнків «Давайте станемо метеликами». Мистецький турнір з ліплення  «Казкові герої з телеекрану» чекав на учнів 3-4 класів.
        П'ятикласники власноруч  готували творчі доробки «Осінь золотиста барвами горить» та разом з учнями 6-7-их класів взяли участь у грі-вікторині "Знавці образотворчого мистецтва", впродовж якої розгадували тематичні кросворди, анаграми, ребуси та демонстрували свої інтелектуально-мистецькі здібності у конкурсі «Незакінчені малюнки…».
       Впродовж тижня учасники освітнього закладу мали можливість ознайомитися  з персональною виставкою робіт юних майстрів пензля «Подивись на світ моїми очима».Різні техніки виконання продемонстрували в своїх кращих роботах наступні учні школи: Яворська Анастасія, Кость Василь та Машлак Крістіна (7-Б клас),Тягур Вікторія (9-Б клас) та Сарканич Вероніка (11 клас).
      Дякуємо всім  учням, які прийняли  участь у проведенні тижня образотворчого мистецтва у школі та з  високою відповідальністю і бажанням поставилися до виконання творчих робіт та завдань.  
          Всі класи були  активні, творчі та креативні.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
 

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 388 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]