12:07
Тиждень математики в школі
Цікаво і змістовно проводять в нашій школі предметні тижні. Не винятком є і Тиждень математики, який проходив з 08.04-12.04 2013 року
 
У понеділок відбулося урочисте відкриття тижня математики та конкурс на кращий вислів про математику. Членами гуртка «Ерудит», підібрано вислови відомих людей про математику і її зв'язок з іншими предметами. Ці вислови гуртківці розмістили на відповідних кабінетах школи.
У вівторок гуртківці підготували повідомлення "Із життя видатних математиків". Активно учні 5-7 класів включилися в конкурс малюнків «Математика навколо нас». Крім того представники  5-А та 5-Б класів під керівництвом Клим В.В. створювали малюнки про математику за допомогою комп'ютера. 
Ранок середи здивував усіх різномаїттям стінгазет. Визначити найкращу було дуже важко, оскільки кожна мала свою «родзинку». Математичні газети були насичені цікавою інформацією із життя математиків, ребусами, логічними задачами, загадками тощо. Стінгазета «Кенгуру скликає друзів» викликала захоплення в учнів школи, бо на фотографіях активні учасники конкурсу впізнали себе. У цей же день відбувся конкурс «Найцікавіша казка про математику», але найочікуванішим був четвер. У цей день була проведена інтелектуальна гра «Краса проти Мужності» для учнів 7-А класу, яку підготувала Клим В.В. «Краса» - назва команди дівчат, «Мужність» - назва команди хлопців. Захоплива гра закінчилась перемогою «Краси». Естафету підхопили учні 11-х класів, які провели шоу «Я люблю математику». Команда «α-клас» змагалася із командою «РПС» (розум переміг силу).  Оригінальні відповіді, логічні міркування та нетрадиційні способи вирішення завдань випускниками ще раз  довели, що дійсно люблять математику. А завершився цей насичений день переглядом слайд-шоу «Цікава математика», яка складається з учнівських презентацій. 
 
У п'ятницю учні з нетерпінням чекали оголошення результатів конкурсів.
За активну участь та творчий підхід у рамках тижня математики грамоти отримали:
  •  За кращий малюнок – Голомбоші К. - 6-А; Русин О. - 6-А; Рупак Е. - 6-Б; Ціцей К. - 7-А; Гузинець О. - 5-А; Горват В. - 5-Б.
  • За найцікавішу казку – Шершун В., Мигалейко В., Радей В. 
  • За участь в інтелектуальній грі - команди «Мужність» і «Краса» 
  • За перемогу в шоу «Я люблю математику» - команди «α-клас» та «РПС» 
  • За розробку презентацій слайд-шоу - Січка В., Ковтун Р., Ливка А., Машталлер К., Туряниця І., Зварич А., Пушкарович М.
У конкурсі стінгазет була відзначена грамотою кожна математична стіннівка. Також було нагороджено грамотою членів гуртка «Ерудит» Тиждень математики підготували та провели вчителі математики Клим В.В., Гасинець М.В., Удут Х.В., Чечур Е.О., Карпишинець М.Ф., Пушкарович С.В..
Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 1690 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]