10:45
Тиждень хімії

     З 11 по 14 травня 2021 року в нашому закладі проходив Тиждень хімії. Учні мали змогу вийти за межі стандартного уроку і сконцентрувати увагу на основних теоретичних та прикладних питаннях усього шкільного курсу.
     Протягом тижня школярі мали можливість перевірити свої знання та поглибити їх. Розпочався тиждень  зі знайомства з планом роботи. Також в цей день проходив конкурс із розв’язування хімічних кросвордів, загадок, вікторина «Чи знаєте ви хімію?».  
     У рамках Тижня хімії під гаслом «Хімія навколо нас» з учнями 7-А і 7-Б класів було проведено практикум «Хімічні досліди ужиткового змісту». Діти розвивали свої практичні вміння і навички. Учні 9-А класу були запрошені до участі в інтерактивній грі «Займи позицію» за темою «Поліетилен». Група «За» відстоювала думку «Поліетиленові вироби мають майбутнє», а група «Проти» наводила аргументи щодо думки «Поліетиленові вироби не мають майбутнього». Всі учні переконалися у необхідності охорони довкілля. Учні 8-А і 8-Б класів шукали цікаву інформацію про воду і реакцію горіння і познайомились з дивовижними властивостями води та величезним значенням реакції горіння у житті людини.
     На завершення тижня вчитель хімії Шваб І. О. організувала для учнів цікаві досліди.
     Загалом тиждень був насиченим, цікавим, пізнавальним. 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Переглядів: 236 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]