08:43
Тиждень історії та права

      Згідно з планом роботи школи та з метою розвитку інтересу учнів до вивчення історії, розвитку логічного та аналітичного мислення,  формування історичних компетентностей та виховання патріотизму, любові до рідного краю,  в школі з 04  по 08 листопада 2019 року проведено тиждень історії та правознавства.
      Під час його проведення учні відгадували кросворди, ребуси правової та історичної тематики, брали участь у вікторинах,  історичних, пізнавальних іграх, отримували нову інформацію та цікаві знання. 
      В перші дні тижня вчителі історії та правознавства  Дудинець Г.В., Пушкарович І.В. ознайомили учнів з планом проведення предметного тижня, та організовано виставку історичних   газет.  Всі доробки учнів заслуговують уваги . В шкільній бібліотеці Фізер Н.В. зробила виставку художньої та науково-популярної літератури «Мандрівка у Країну правових знань».
      Для учнів 9-11  класів проведено міні кінолекторій "Зима, що нас змінила", пам'яті Небесної сотні.» 
      Відзначаючи   75 –річницю визволення України від нацистських загарбників учні 11- класу презентували проекти «Вирвані з коренем…», в яких досліджували питання масових  депортацій  українців у 1944-1947 рр.» 
      Заглибитись в історичне минуле учням 5-6 класів допомогла віртуальна подорож "Сім чудес світу", «Лабіринтами минулого».
      Цікавою була Інтернет - мандрівка «Дітям про Конвенцію ООН «Про права дитини» (5-7 кл.), правознавчий брейн-ринг «У царстві Феміди» (8-9 кл.)»
      Тиждень присвячений історії  та праву був цікавим та  повчальним.  Ми не виділяємо переможців , бо переможцями є всі учні , які  люблять історію та взяли активну участь в предметному тижні. 
 

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 323 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]