14:10
Тиждень історії та права

"Історія це свідок часів, світоч правди, 
життя пам`яті, наставниця життя,
вісниця старовини."
Марк Тулій Цицерон

Якщо ви погоджуєтесь зі словами давньоримського філософа, то цей тиждень  був саме для для вас!!!

В понеділок  учні взяли старт для глибшого вивчення цього найвеличнішого шкільного предмета. З учнями 5 класів проведено заняття "Нашому роду нема переводу", школярі малювали власне родинне дерево. Увагу заслуговують роботи учнів 5-Б класу – Тягур Вікторії, Горват Яни.

Родзинкою першого дня тижня була презентація  "Лицар середньовіччя" яку підготував учень 11 класу Глив'яс Антон. Учні 7-Б класу послухали змістовну розповідь про  лицарів середньовіччя, мали можливість приміряти шолом часів Данила Галицького.

У вівторок шанувальників історії, і не тільки їх, було запрошено взяти участь у інтелектупльній грі "Найрозумніший шестикласник". Знаннями з історії рідного краю присутніх порадували учні 6-А класу: Малікова Олеся, Кость Аліна, Папп Ярослав.

Середа... Учні вже встигли полюбити історію, у них  є своє бачення, що таке історія, про це написали у  "Крилатих висловах про історію". Найбільш вдалими були вислови учениці 6-Б класу Попович Марія, яка зайняла перше місце  в цьому конкурсі.

У четвер старшокласники взяли участь у акції "Напиши листа воїну АТО". До глибини душі вразили листи, написані учнями: Удут Елеонорою - 9-Б, Соскидою Вікторією, Чомоляк Яною  7-Б клас.

П'ятниця. Проведено години спілкування  "Революція Гідності" та  правову фортуну "Знай і поважай права" для учнів старших класів.

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 465 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]