11:58
ТИЖДЕНЬ ІНОЗЕМНИХ МОВ У КОЛЬЧИНСЬКОМУ ЗЗСО І-ІІІ СТУПЕНІВ

   Вивчення іноземної мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Та варто замислитись, що саме іноземна мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння різними мовами, зокрема англійською та німецькою,  є вимогою часу. Під час їх вивчення ми знайомимось з традиціями та звичаями інших народів і переконуємось у неповторності власної української культури, краси рідної мови.
   З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти у школі було проведено з 14 по 18 лютого 2022 року «Тиждень іноземних мов».
   Протягом тижня було проведено ряд заходів, які охоплювали учнів 1-11 класів, під керівництвом Попович М.І., Желізняк М.В. та Лашкевич Т.М. Найстарші учні  збирали інформацію про видатних британців, які відомі на весь світ, а також займалися пошуковою діяльністю – слова англомовного походження, які непомітно увійшли у наш лексикон щоденного спілкування. Найкращими проєктами було визнано роботи Іваньо К., Садової Т., Порохнавець А., Карпишинець Н.. Учні 6-х класів подорожували Сполученим  Королівством, бо якраз вивчають цю тему на уроках. Їхнім завданням було відшукати цікавинки про Британію.
   Вихованці 8 класів виявилися справжніми поліглотами: їм випало змагатися як з англійської, так і з німецької мов. Впродовж тижня проведено ряд цікавих заходів з німецької мови: конкурс малюнків «Ich liebe Deutschland», конкурс стінгазет та проектів «Німеччина презентує себе» . Слід відзначити таких учнів як Дзямко В., Станкович Ю., Кушнір О., Митрович О, Дякун Ю., Кенез В., Кисличний І., Гузинець Д..
   Було проведено брейн-ринги “Are you good at English?” серед учнів 7  та 9 класів під керівництвом Лашкевич Т.М. та Попович М.І. Команди учнів показали свої знання культури і традицій Великобританії у різних конкурсах.   Найактивнішими варто назвати Обіцьку О., Окс А., Неуман К., Чередник Д., Головчук І., Сарканича І., Гаврилець Б., Стахова Б., Чобан В., Горопко Д., Кірясова Н..
   Учні 5-х та 6-х класів брали участь у конкурсі “Learning English is interesting and fun”, виконували різноманітні завдання на правильність та швидкість. Учні 10 класу стали учасниками  брейн-рингу «Open your mind for the UK», де слід було проявити хороші знання країнознавчого характеру, а також швидкість думки і кмітливість.
   Ну і як же без наймолодших! Школярі початкової ланки декламували вірші англійською мовою, створили чудові колажі про, поки що, таємничу для них Британію, малювали, шукали римівки про своїх домашніх улюбленців та із захопленням будували свої перші розповіді про відданих друзів під час проєкту «My favourite animal». Учні із задоволенням розробляли, а потім презентували свої перші міні проєкти «English is around us»; це Гузинець С., Шатило А., Млавець А., Касинець Н., Гелебрандт В. та усіх і не перерахувати!
   Протягом цього тижня учні поглибили свої знання з історії та культури Великої Британії та Німеччини, розширили лінгвістичні, комунікативні уміння та навички, вчилися працюваати в команді, підтримувати одне одного. Проведені заходи залишать яскраві і теплі спогади в пам’яті учнів.
 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 166 | Додав: khatuna_udut1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]