14:15
тиждень фізичної культури та спорту

Фізичні вправи можуть замінити безліч ліків, але жодні ліки в світі не зможуть замінити фізичних вправ.

   Фізкультура і спорт дозволяють людині, як це прийнято говорити, мати в "здоровому тілі - здоровий дух". Насправді, для повноцінної розумової діяльності, для хорошого самопочуття необхідно бути здоровим. Заняття спортом і здоров'я – постійні супутники. З перших днів нас захопили предметні тижні і на початку вересня  було проведено тиждень фізичної культури та  спорту.  Тому вчителями фізичної культури  Удут Ю.Ю., Павлович П.П. було розроблено план різноманітних заходів як спортивного, так і виховного характеру.  

    У рамках Тижня фізичної культури в Кольчинській ЗОШ І-ІІІ ст. були проведені різноманітні змагання: з настільного тенісу, волейболу, футболу, шахів.

     Для учнів початкових класів було організовано ігри та естафети «Веселі старти», для 5-9 класів відбулись змагання з футболу (хлопці), волейболу (дівчата), а для старшокласників – турнір з шахів та настільного тенісу.

    Завершення тижня фізкультури і спорту переможців змагань та ерудитів-спортсменів школи було нагороджено грамотами на загальношкільній лінійці, а саме:

за І-ше загальнокомандне місце – 9-А клас (Класний керівник – Клим В.В.)

за ІІ-ге загальнокомандне місце – 9-Б клас (Класний керівник – Стець С.О.)

за ІІІ-ге загальнокомандне місце  - 8-А клас (Класний керівник – Пушкарович С.В.)

Серед  початкових класів найкращими стали учні 4-Б класу (Класний керівник – Куруц Л.І.) та учні 1-Б класу (Класний керівник – Обицька Т.М.)

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 638 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]