15:14
тиждень фізичної культури та спорту
«Для відповідності, краси і здоров'я потрібна не тільки освіта в області науки і мистецтва, але і заняття протягом всього життя фізичними вправами, гімнастикою»
(Платон)
Фізична культура і спорт – невід'ємна частина життя людини. 
В сучасних умовах всебічний і гармонійний розвиток молодої людини є не тільки бажаним, а й життєво необхідним. Тому фізичний гарт є невід'ємною складовою гармонійного розвитку молодої людини. Одним з напрямків, який впливає на стан здоров'я, є активно-спортивний спосіб життя, який має особливе значення для людей молодого віку. 
Початок навчального року став схожий на стрибок у стрімку річку. З перших днів нас захопили предметні тижні і на початку вересня  було проведено тиждень фізичної культури та  спорту.  Тому вчителями фізичної культури  Удут Ю.Ю., Павлович П.П. та Смуток С.В. було розроблено план різноманітних заходів як спортивного, так і виховного характеру.  
Під час тижня найбільше запам’яталися  естафети  «Сильні, сміливі, спритні», «Веселі старти», конкурс знавців прислів’їв та висловів про спорт та здоров’я для молодших школярів. Також не менш цікавими були змагання з футболу волейболу та легкої атлетики у 6-8 та 9-11 класах.
 Пристрасті вирували, емоції лилися через край, бо кожен хотів здобути перемогу саме для свого класу. У спортивній боротьбі, як ніде розкриваються і виховуються такі риси характеру, як розсудливість, благородність, порядність, чесність,  доброзичливість,  повага до суперника,  чесна  боротьба,  саме такі риси характеру і бойовий дух показали наші учні в змаганнях та естафетах.
На завершення тижня фізкультури і спорту переможців змагань та ерудитів-спортсменів школи було нагороджено грамотами на загальношкільній лінійці, а саме: Меденці Наталія  8-А,  Дєткіна Даніела 8-А,  Бубряк Євгенія та Єлизавета 8-Б,  Копча Марія 8-Б, Стець Юрій 9 клас, Кіш Едуард 11 кл., Сідор Ірина 11кл.,  Сакаль Іванна 11кл.
Переможцями з футболу стали  учні 9 класу,  волейболу - 11 класу.
Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 1250 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]