10:05
Тиждень біології в школі

   З 13.03 по 17.03.2017 року  в нашій школі проходив  тиждень біології, учасниками якого могли стати всі бажаючі учні. Керувала підготовкою і проведенням  заходів  предметного тижня вчитель біології Сарканич Т.О.

   Згідно  плану заходів понеділок був інформаційним днем. Учні мали змогу ознайомитися з крилатими висловами видатних людей та науковців про біологію. Для учнів  7-А та 7-Б класу була проведена інтелектуальна гра із зоології «Ерудити школи єднайтесь».

   У вівторок – «День творчості» стіни школи прикрашали малюнки дітей на тему «Природа очима дітей». Найактивнішими учасниками виставки стали учні 6-А, 6-Б та 8 класів.

   Наступного дня була організована виставка «Фантазії із бісеру», де були представлені різноманітні квіти й тваринки ручної роботи. Найкращими виявилися роботи наступних учнів: Ковач М. (9-Б), Визницької М. (7-Б), Рагель С.(7-Б), Тягур В.(6-Б), Мовзер Н.(8). Із задоволенням учні 7-8 класів взяли участь і у конкурсі «Домашні улюбленці» (твір+фото). Найкраще  люблять та знають про своїх улюбленців учні: Русин Н.(7-А), Мовзер Н. (8), Порохнавець Я. (8), Жевняк В. (8).

   Окрасою тижня  стало свято «Весняні первоцвіти», на якому учні  7-8 класів: Самчук М., Богдан Д., Кость А., Касинець А., розповідали  цікаві легенди про перші весняні квіти. Була  також організована виставка малюнків «Знай, люби, бережи».

   У четвер був організований «круглий стіл» з біології, де учні 8,9,10 класів розповіли про сучасні досягнення у галузі біології. (Рупак Е. (10), Кохан М.(10), Соскида В. (8), Крисальна Ю. та Штемак Ю., (9-А), Пришмицький М. (10).

   Учні Кольчинської  ЗОШ є активними  учасниками біологічних міжнародних конкурсів «Колосок» та «Геліантус». Неодноразово  були нагороджені золотими та срібними сертифікатами.

   Загалом тиждень біології  у Кольчинській ЗОШ  пройшов успішно з інтелектуальним та творчим настроєм, майже жоден клас не залишився осторонь цього заходу. Це ще раз підкреслює  те, що біологія як наука має  великий потенціал. Саме вона здатна  надати  учням  картину світу як цілісну систему, розвивати  мислення, культуру  та давати навики для різноманітної практичної  діяльності, для творчого та наукового зростання.

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 664 | Додав: zpzp | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]