18:36
Танець - поема, в ній кожен рух - слово

     Танець – це «німа розмова». Саме в танці людина має змогу в радісних, легких, красивих рухах передавати свої переживання і почуття.
     Танцювальне мистецтво особливо близьке дітям, оскільки вони вже в ранньому віці відчувають потребу в русі. Весела музика, вдало підібрані рухи танцю, невимушене його виконання приносять дітям радість, піднімають настрій, підвищують життєвий тонус. 
     В нашому освітньому закладі працюють  хореографічні гуртки «Імпульс» та «Діамант», керівником яких є Олеся Михайлівна Садварі та охоплюють дві вікові категорії дітей- 1-2 класи та 3-4 класи. 
     Протягом вересня-жовтня проводилися  заняття не тільки в залі, а й на свіжому повітрі. За період  занять гуртківці  засвоїли цінності хореографічного мистецтва, вивчили багато цікавого для себе.
    Збалансування  у дитині  можливостей з музично-хореографічними здібностями, уявлення про хореографічну діяльність, танцювальні навички, розвиток творчих умінь – є одним з основних аспектів роботи наставника. Завдяки заняттям з хореографії діти переймають вразливості, грації, вишуканості.
     У співробітництві з педагогом діти переймають від керівника образну мову,  різноманітний хореографічний досвід, перетворюючи його на свій власний, набуваючи практики експериментування у царині рухів  і таночків.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО
 


 

Переглядів: 480 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]