17:50
Спортивні змагання "Юнацькі турніри"

     Традиційно у другу суботу вересня відзначається День фізичної культури і спорту, свято всіх прихильників здорового способу життя: фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту.  За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.
     Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, фізичне виховання – це здоров’я нації.
Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху - це пріоритетне завдання представників нашої територіальної громади.
     Саме тому, відповідно до розпорядження селищного голови Дуб М.В. від 01.09.2021 №105-02-2\1 
     10 вересня 2021 року на базі Кольчинської ДЮСШ було проведено спортивні змагання «Юнацькі  турніри» з нагоди Дня фізичної культури і спорту серед учнів закладів загальної середньої освіти Кольчинської селищної ради, учасниками яких були і наші учні.
     Змагаючись у різних видах спорту, зокрема у номінації «Легка атлетика» біг 60 м  ІІІ призове місце здобули учні 9 класу Косовщук А. ( серед дівчат) та  Болдижар Б. (серед хлопців); І призове місце виборов учень 9-го класу Глова Н. (серед хлопців); кидання тенісного м’ячика  І місце здобули учні 9-го класу Косовщук А. ( серед дівчат) та Болдижар Б. (серед хлопців); ІІ призове місце - Бородін О. учень 9-го класу; стрибки у довжину з розбігу призерами стали учні 9-их класів Глова Н. (серед хлопців) - І місце, Строган Є. (серед дівчат) – ІІ місце; настільний теніс І місце Строган Е., ІІІ місце Масалова М. (серед дівчат); армреслінг ІІ місце здобув Масалов М. учень 11 класу.
     І призове місце з міні футболу та волейболу здобули учні нашого освітнього закладу.
Результатами змагань стало І – е загальнокомандне місце учнів Кольчинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Щирі вітання та подяка вчителям фізичної культури  Удут Ю.Ю. та Чечур Е.М. за ретельну підготовку вихованців та високу професійну майстерність.
     Всім учасникам спортивних змагань «Юнацькі  турніри»бажаємофізичного здоров’я і краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.
                                                           ЗІ СВЯТОМ!

ФОТО

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 799 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]