17:41
Спорт і фізичне виховання - утвердження здорового способу життя!

   Спорт - це життя! Власне, це є 100% правда - спорт сприяє продовженню людського життя, укріплює здоров'я і взагалі дуже позитивно діє на всіх нас. Культ здорового тіла,  в якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям. 
    А тому в нашій школі однією з головних цілей є підвищення рівня фізичного та психічного стану людини. 
Тому з 04 по 08 вересня традиційно в нашій школі проходив Тиждень фізичної культури  та спорту. А щоб залучити до участі в тижні якомога більше учнів школи, розроблено цікавий план виховних заходів, в яких уязли участь школярі різного віку. 
   Він розпочався з конкурсу стінгазет "Спорт-це життя", в якому учні через малюнок показали своє ставлення до спорту, здоровго тіла,здорового духу. Крім того, на п'ятикласників чекали змагання з піонерболу, а на учнів 7-х класів змагання з баскетболу. Мали змогу розважитися та зарядитися позитивними емоціями учні 5-9 класів під час спортивних змагань "Мама, тато, я - спортивна сім'я", які провели вчителі фізичної культури Удут Ю.Ю. та Павлович П.П. Старшокласники (10,11 класи) брали участь у спортивному святі "Нумо, хлопці, козаки!" 
   Сподіваємося, що Тиждень  фізичної культури та спорту спонукатиме школярів займатися спортом, адже спорт і фізичне виховання-утвердження здорового способу життя. 

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 670 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]