06:23
Спартакіада військово-прикладних видів спорту серед допризовної молоді

   На стадіоні в смт. Кольчино відбулася спартакіада військово-прикладних видів спорту серед допризовної молоді. У змаганнях взяли участь юнаки з загальноосвітніх шкіл району та ліцеїсти Закарпатського обласного ліцею з ПВФП. Команди В.Коропецької, Залужанської, Станівської, Кольчинської, Бобовищенської, Лохівської шкіл та військового ліцею вишикувалися на стадіоні в смт Кольчино. Захід традиційно розпочався з виконання Гімну України.

   До учасників змагань звернувся селищний голова Кольчина Микола Дуб, який привітав команди та їх наставників на стадіоні селища та побажав, щоб командний дух та бажання перемогти вивели до фінішу найзгуртованішу команду.

   Про порядок проведення змагань у різних видах спорту розповів головний суддя спартакіади Василь Дуда
Метою Спартакіади є популяризація здорового способу життя у молодіжному середовищі, сприяння розвитку фізичної культури і спорту,- наголосив начальник відділу молоді та спорту Мукачівської РДА Олександр Корж та додав, що з числа кращих учасників змагань буде сформований склад збірної команди, що представить Мукачівщину на обласному рівні.

   Юнаки змагалися у декількох видах військово-прикладного спорту: біг на 100 та 3000 метрів, кидання гранати Ф1, стрільба з пневматичних гвинтівок, підтягування на перекладині.

ПРЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 531 | Додав: zpzp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]