13:47
Революція гідності: як це було…

Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе повіки!

   Євромайдан, Єврореволюція, Революція Гідності – усі ці терміни сьогодні стали невід’ємною складовою в історії побудови  української державності. У ці дні країна відзначає річницю Євромайдану, який започаткував Революцію гідності.

   Події Євромайдану засвідчили прагнення України бути частиною Європи. Українці виробили імунітет, шукаючи Європу, сформували дуже потужне суспільство, яке не спекулює минулим, а дивиться у майбутнє.

   Тому, з 15 по 19 лютого у нашій школі вчителем історії та правознавчтва Пушкаровичем І. В. були проведені інформаційні години та виховний захід: «Революція гідності: як це було…», приурочені до ЄВРОПЕЙСЬКОЇ РЕВОЛЮЦІЇ В УКРАЇНІ.

   Учні  старших класів за допомогою презентацій, фото, відео, дописах з соцмереж, «пройшли» етапи Євроінтеграції, пригадали основні події тих 94 днів,  причини та хронологію народного повстання,  героїв Небесної сотні. Вчитель звернув увагу дітей  на деякі цікаві факти: початок протестів на «Євромайданах» збігся з 9-тою річницею Помаранчевої революції.

   Насправді, це революція за людську та національну гідність, яка означає жити як європеєць. Та, найголовніше - національну гордість.  Нині саме за неї триває боротьба, і те, наскільки ця боротьба буде успішною, залежить від кожного з нас.

Категорія: Події | Переглядів: 542 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]