14:57
Шановні учні, батьки, вчителі!

     Сьогодні  завершується нелегкий 2021-2022 навчальний рік, який війна розділила на дві половини – до 24 лютого  і після. На жаль, цього року в нашому  закладі  урочисто не пролунав останній дзвоник, учні не зібралися на  шкільному подвір’ї та стіни рідної школи тримають у собі ностальгію за дзвінкими дитячими голосами… Дуже шкода, що випускники не отримали свята, яке буває раз у житті Попри виклики, які постали перед країною , сьогодні свято, свято останнього дзвоника!
     Для багатьох учнів   нетрадиційний  останній шкільний дзвоник сповістив про початок канікул, а для випускників – це початок дороги у доросле  та самостійне життя, у якому – нові вершини та нові досягнення.            
     Дорогі випускники, бажаю   вам щасливого життєвого шляху, сповненого успіхами та здобутками. Вірю, що вступите ви на цей шлях достойно. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна. Бажаю вам побільше оптимізму, натхнення та наполегливості!
     А вчителям і батькам я хочу побажати в цей день мудрості та терпіння. Виховувати та навчати дітей важко, кажуть, що це іноді невдячна справа, але я вірю, що наші діти нас не підведуть. І своїми справами доведуть, що українці - найінтелектуальніша та найрозумніша нація. Успіхів вам та натхнення!

Бажаю перемоги  та миру! 
СЛАВА УКРАЇНІ!
 
З повагою  директор Хатуна УДУТ 

 

Відеопривітання Кольчинського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Відеопривітання випускників 11 класу

Відеопривітання випускників 9-А класу

Відеопривітання випускників 4-А класу

Відеопривітання випускників 4-Б класу

 

Категорія: Свято | Переглядів: 335 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]