13:28
Благодійна акція "Подаруй посмішку"

Господь нас за руку світом водить,
Часто притискає до грудей,
Але милосердя нам приходить
Лиш від Богом п́осланих людей.

   Милосердя — це ознака людинолюбства, один з принципів гуманізму. У сьогоднішньому світі, який повний жорстокості і ненависті, милосердя і доброта, цінуються понад усе. Наше суспільство дійшло до того, що його щиро дивує наявність цих якостей в людях.  Хоча, щоб бути по-справжньому милосердним, одного співчуття мало. Милосердя — це те рідкісне почуття, яке об’єднує в собі декілька якостей — безкорисливість, щирість, доброту, підкріплену відповідними вчинками.

   Напередодні Різдва кожна людина надіється  на  диво, на добру казку, на щирі й радісні сонячні дні, сповнені посмішок та приємних сюрпризів. Тому з 1 по 14 грудня наша школа провела доброчинну акцію «Подаруй посмішку», яку організувала педагог-організатор Масалова М. І. Метою акції був збір солодощів для дітей-сиріт, дітей-інвалідів, престарілих та немічних.  Ця акція включала в себе й відзначення, 5 грудня, Міжнародного дня волонтера. Класні колективи з 1 по 11 класи за підтримки батьків активно брали участь у зборі цукерок, печива, шоколаду тощо.

   Завдяки тісній співпраці директора школи Удут Х. В., батьківського та учнівського колективів  було зібрано велику кількість солодощів. А селищний голова Дуб М. В. підтримав ідею доброчинної акції та особисто організував відвіз подарунків у Чинадіївський дитячий будинок, Домбоківську школу-інтернат, Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями (м. Мукачево), Мукачівський районний територіальний центр соціального обслуговування(смт Кольчино).

   Різдво – час Божого милосердя. Це особливе і найбільше свято у світі, яке наповнює людські серця теплом і чуйністю.  Діти, які брали участь в цій акції довели, що щастям неможливо насолодитися наодинці, щастям потрібно ділитися. Подарувавши радість іншим, серце наповнюється любов’ю, гуманністю, миролюбством . Ми віримо, що світ, справді не без добрих людей і  добро переможе  всі негаразди, якщо поруч ми будемо бачити руку допомоги від ближнього.

Дякуємо всім учасникам  благодійної акції Подаруй посмішку».


ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Події | Переглядів: 851 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]