13:45
Олімпійська надія
     19 травня 2018 року на базі стадіону смт. Кольчино відбулися районні змагання «Олімпійська надія».
     У заході взяли участь учні  7 - 8 класів загальноосвітніх навчальних закладів Мукачівщини. Змагання проводились згідно діючих правил з видів спорту.
     На фінальних змаганнях були присутні голова Кольчинської селищної ради  Дуб М.В, вчителі фізичної культури та судді даних змагань.
     Відповідно до програми заходу відбувся  біг 60 м., 200 м., 400 м., 800 м., 1500 м.,, стрибки у висоту, у довжину, метання-штовхання ядра.
     Велика заслуга у проведенні  та підготовці учнів нашої школи до змагань належить вчителю фізичної культури Удуту Ю.Ю. За підсумками цікавої та безкомпромісної боротьби перемогу здобули такі учні: Ковач Євгенія (8 - Б), Кохан Юрій  (8 - А), Русин Ніколета (8-А), Козар Артем (8-Б). Радує той факт, що юні спортсмени нашої школи, які брали участь у змаганнях зайняли І загальнокомандне місце.
    Час, проведений на стадіоні, пролетів непомітно. Як це буває у спорті – хтось переміг, інший програв, хтось задоволений, дехто розчарований. Але здобуток заходу – добрі емоції і переконання, що фізкультура та спорт – це здоров’я, спілкування, відпочинок. Усі учасники отримали позитивні враження та натхнення для подальших спортивних досягнень.
Вітаємо переможців районних фінальних змагань «Олімпійська надія»-2018!
 
Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 623 | Додав: zpzp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]