09:35
Новорічний ранок у 5-х класах
28 грудня 2012 року радісно та весело пройшов Новорічний ранок у 5–х класах. Напередодні Нового року землю України вкрила снігова шуба. Заблищали, засяяли сніжинки у світлі ліхтарів. Якщо зазирнути в освітлені вікна будинків, можна побачити там вбрані ялинки, іграшки та гірлянди. А в садочках і в школах збирається багато діточок, які хочуть провести свято зустрічі Нового року.
Діти вірять, що Дід Мороз зі Снігуронькою їздять дорогами під Новий рік на сучасних аеросанях, або в червоному прикрашеному фургончику там, де снігу замало для саней. Вони мріють їх побачити на власні очі, або навіть чекають їх до себе додому з великими подарунками для всієї своєї родини.
 Учні 5-А і 5-Б класів у переддень Нового року разом з класними керівниками Сарканич Т.О. та Біланич М.М. провели казковий ранок, створивши для себе та глядачів чудову, радісну атмосферу свята. Піснями і театралізованими виступами порадували всіх учні 5-А, віршами і веселими танцями здивували присутніх на святі учні 5-Б класу. Цей святковий настрій запам’ятається дітям, їх батькам а так же їхнім вчителям.
Категорія: Свято | Переглядів: 931 | Додав: zpzp | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]