08:49
Новорічна пригода біля ялинки
Майже цілий рік усі ми – й дорослі, й малята з нетерпінням очікуємо зимові свята. День Святого Миколая, Новий рік, Різдво, Водохрещення , які несуть із собою веселощі та розваги, ігри, співи та танці! Мабуть, кожен хотів би, щоб новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно.
Всі люди в душі є мрійниками. Новий рік кожному запам’ятовується терпким запахом ялинок та мандаринок, мерехтінням свічок, різнобарвним сяйвом гірлянд і з надією, що з останнім дванадцятим ударом годинника здійсняться наші найзаповітніші бажання, що новорічна казка не закінчиться. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання, воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового Року, так його і проведеш.
Свято Нового року для учнів 3-4 класів відбулося в актовій залі СБК, оформленій по-новорічному. На сцені прикрашена ялинка. Під керівництвом педагога – організатора школи Масалової М.І. школярі старанно готувалися до зустрічі з Дідом Морозом, тому зустріли дорогого гостя з великою радістю, даруючи йому свої вміння та здобуті знання: розказували вірші, співали пісні, танцювали. Неповторні новорічні костюми, артистизм учасників та дитяча зацікавленість зробила дійство новорічною казкою, на якій вручив подарунки сам Дід Мороз з Снігурочкою, а всіх присутніх у залі з наступаючими святами привітала директор школи Удут Х.В.
Тож вітаємо всіх з наступаючим Новим 2014 роком! Бажаємо, щоб у наступному році в кожного з нас було стільки добра і добрих справ, скільки вогників горить на Новорічних ялинках, щоб і гірлянда яскравих подій у нашому житті переливалася всіма кольорами, приносячи в кожну оселю щастя, здоров’я, благополуччя, добро, віру та надію на краще.

 

Категорія: Свято | Переглядів: 533 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]