19:43
Незламний фронт відваги і доблесті...

 22 вересня відзначаємо День Партизанської Слави.

   Цей день - особливе свято для всіх, хто на невидимих фронтах воював за свободу нашої Батьківщини, ціною величезних зусиль наближав Перемогу. Він втілює патріотизм і відвагу сотень тисяч підпільників, їх готовність пожертвувати найціннішим, що є у кожної людини - життям.                                                                                 Напередодні цієї дати в Кольчинській зош І-ІІІ ступенів пройшли заходи, присвячені цьому святу. Вчителями історії Дудинець Г.В., Пушкарович І.В. проведено тематичні  уроки-   бесіди, де учні дізналися причини виникнення партизанського руху та його всенародний розмах, про ставлення радянських людей до ворогів-загарбників, героїчні вчинки пересічних  громадян, які ставали партизанами і підпільниками.

  Класні керівники 1-11 класів провели єдиний урок мужності «Пам'ять про минуле» . Для  учнів 10-11 класів  проведено  круглий стіл - "Незламний фронт відваги і доблесті"..   Аудиторії був представлений хроніко-документальний фільм «ЗАКАРПАТТЯ В ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ 1939-1945 р.».  Хвилиною мовчання на згадку про загиблих партизанів присутні вшанували пам'ять  людей, які віддали життя за рідну землю, за єдину  соборну Україну.

   В шкільній бібліотеці  представлена  книжкова виставка з історичною, документальною, художньою літерату­рою  - Дорогами партизанської слави."

    Ми не повинні забувати про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму. У День партизанської слави ми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість. І ми вшановуємо всіх тих, хто подарував майбутнє нам та нашим нащадкам

 

Категорія: Події | Переглядів: 419 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]