07:29
Моя земля повинна бути чистою
Задумуючись над екологічними проблемами світу, перш за все потрібно дбати про чистоту тієї території , на якій ти проживаєш. Саме такі думки, які актуальні у наш час, і спонукали нас приєднатися до акції з благоустрою, яка проходила у нашій школі під назвою «Моя земля повинна бути чистою!»

Учні з вчителями прибирали пришкільну територію, проводили загальношкільні екологічні заходи, саджали дерева, здійснювали обрізку кущів, очищували від сміття береги біля річок, кладовища, дороги, Обеліск Слави тощо.. Благоустрій та озеленення пришкільної території не лише забезпечує сприятливі та безпечні умови для проведення спортивних занять, ігор та дозвілля, а й створює привабливий, з естетичної точки зору, вигляд шкільного подвір’я. Гарно оформлене, оточене зеленню і доглянуте шкільне подвір’я виховує у дітей почуття прекрасного, любов до природи і рідного краю, а також покращує настрій, піднімає життєвий тонус, позитивно впливає на здоров’я як дітей, так і дорослих.  

Такі акції виховують в учнів дбайливе, гуманне і духовне ставлення до природи, яке викликає яскраві і позитивні емоції, де кожний учень спроможний бачити і усвідомлювати себе частиною світу природи. Формувати процес накопичення естетичних вражень, отриманих від спілкування з природою, вчити берегти і примножувати її багатства. Вміти оцінювати негативне і бездумне ставлення до природи. Розвивають у дітей комунікативні, творчі здібності і вміння робити висновки, відстоювати свою думку, презентувати свої дослідження мультимедійними засобами.
 
Ми завжди будемо підтримувати подібні акції,
тому що
ми хочемо жити в яскравому, екологічно чистому та райдужному світі!
Категорія: Події | Переглядів: 557 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]