14:15
МИКОЛАЙ ІДЕ – РІЗДВО ВЕДЕ

Сьогодні велике та веселе свято – День Святого Миколая. У народних легендах та переказах святий Миколай боронить людей від різного стихійного лиха. Ось чому майже в кожній домівці є образ Миколая-Чудотворця.

В Україні Святий Миколай завжди вважався покровителем і заступником усіх дітей. Цього дня діти чекають його з нетерпінням: вони знають, що за їхню слухняність та працьовитість Миколай-Чудотворець принесе їм безліч подарунків. Тож намагаються бути весь рік чемними та слухняними, гарно вчитися у школі та поважати старших. Напередодні найулюбленішого свята дітей – святого Миколая – учнівсько-педагогічний колектив школи великою спільнотою прославив святого у молитві, піснях, віршах, через сценічну майстерність.

Для учнів 1-4 класів була представлена сценка «Миколай іде – Різдво веде», під час якої учні могли насолодитися піснями, які возвеличують чудотворця Миколая, побачити відеопрезентацію про  життя та діяння святого, насолодитися акторською грою учнів, які вміло перевтілили себе в Янголів, Зірочок, Вітрів, Сніжинок тощо. Впродовж свята панувала тепла та казкова атмосфера. А щоб до навчального закладу завітав Миколай з подарунками присутні виконали відому українцям пісню-молитву «Ой хто, хто Миколая любить».

За підтримки народного депутата України Михайла Ланя, депутата Закарпатської обласної ради Олексія Баранюка та голови Кольчинської селищної ради  Миколи Дуба подарунки до Дня святого Миколая отримав кожен учень від 1 по 11 клас.

Свято чудотворця Миколая – дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем, і, це правда. Адже саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії. Від усієї душі вітаємо вас зі святом.  Слова подяки виносимо усім, хто взяв активну участь в організації та проведенні цього  свята, а також бажаємо  міцного здоров'я, успіхів у всіх ваших починаннях, радості і безхмарного щастя. Нехай у ваших домівках панує мир і спокій, нехай вас оточують хороші друзі. Нехай Господь завжди оберігає вас. Менше вам проблем, а більше удачі у всьому.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
 

Категорія: Свято | Переглядів: 1153 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]