13:51
Казка від Миколая

   Святий Миколай є одним з найбільш шанованих християнських святих, відомий як Миколай Чудотворець. Святий отець Миколай здавна в нашого народу наділений великою пошаною. 
   Свято Миколая відзначають у ніч з 18 на 19 грудня. Вважається, що святий Миколай–покровитель і заступник дітей. Найбільше це свято очікує саме малеча, адже святий Миколай приносить слухняним діткам подарунки. Тому учнів нашої школи він також не обминув і завітав на свято «Казкова ніч від Миколая», яке підготували учні 5 класів під керівництвом класних керівників С. С. Ващенок, М. В. Гасинець та педагога-організатора М. І. Масалової. Це свято було справді казковим, адже ми мали змогу побачити  таких казкових персонажів як Вовк, Заєць, Кішка веселі Клоуни, Петрушка, справжні Диво-Ляльки, зла Фея, Баба Яга, Розбійники та багато інших. Але найбажанішим гостем був святий Миколай з своїми помічниками Ангелами. Поринути в чарівну казку мали змогу учні 1- 4 класів, які веселими та здивованими оченятами спостерігали за подіями, що відбувалися на сцені, співали разом з Миколаєм пісні, відгадували загадки. На святі панувала неймовірна атмосфера – почуття радості, почуття дружби, почуття справжнього дива…  
   Керівництво навчального закладу та батьки привітали дітей зі святом, подякували. Свято забезпечило всім гарний настрій, а Святий Миколай побажав учням веселих свят та незабутніх зимових канікул.

Категорія: Свято | Переглядів: 498 | Додав: zpzp | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]