11:22
ДЕНЬ ЗНАНЬ

   Поміж багатьох свят  у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо урочистий і радісний. Кожне місто й село ранком цього дня дихає хвилюванням і радістю, розквітає дитячими посмішками.

   Цей день – перше вересня.  І сьогодні він ясним осіннім промінчиком постукав у вікна всіх школярів, запрошуючи їх до школи. Шановні освітяни і батьки, любі школярі, сьогодні наше свято. Усі ми, від першокласника до старшокласника, відзначаємо нині початок нового навчального року.  Ми всі одна велика родина.  Сьогодні школа світиться щастям, бо на її поріг вернулися діти.

   В цей день на подвірї школи ми приймаємо у свої обійми першокласників, таких красивих, радісних і схвильованих. Але не менш схвильованими є й наші випускники для яких свято першого дзвоника теж особливе.

     За доброю традицією на свято першого дзвоника завітали почесні гості: селищний голова Дуб М.В., начальник відділу освіти, управління освіти, молоді та спорту Мукачівської РДА Ващенок М.М., голова ветеранської організації смт Кольчино Удут В. І. та духовний наставник о. Василій.

     Слова вітань лунали і від директора школи Удут Х.В., яка зазначила, що це свято кожного з нас, адже всі ми ходили в школу та  побажала першокласникам аби вони сміливо крокували країною знань.

   Святкового настрою усім присутнім додали пісні у виконанні  Малікової Олесі, Длужевської Анастасії та  Окс Анастасії. Сюрпризом для першачків став  танцювальний флешмоб від хореографічної студії  «Промінь».

   На згадку про свято, учні 11 класу вручили першокласникам «чарівні» ключики. Право дати перший дзвоник було надано   учню 11 класу Кохану Миколі та учениці 1 класу Фізер Валерії. На такій урочистій ноті свято першого дзвоника було закінчено і учнів школи було запрошено на перший урок « Я – українець, я – європеєць».

  Вітаємо всіх із початком вдалого підйому сходинками знань і бажаємо нових досягнень і перемог! ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Свято | Переглядів: 977 | Додав: zpzp | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]